Capture IT A/S        +45 70 222 118     info@captureit.dk

Installation, service og vedligeholdelse

Hos Capture IT kan vi som en helt særlig service tilbyde at installere dine produkter, uanset hvor du bor i Danmark. 

Når du køber labelprintere, håndterminaler, stregkodescannere eller andre produkter hos os, har du mulighed for at tilkøbe en installation. Vi tilbyder både on-site installation, men også installation via TeamViewer. Her gør vi arbejdet for dig, mens du selv følger med på din computer.

Har du brug for en service- og vedligeholdelsesaftale?

Udover at installere dine produkter for dig, kan vi også tilbyde dig en professionel service- og vedligeholdelsesaftale. Når du indgår en sådan aftale med os, er du f.eks. garanteret oppetid.

Det betyder, at er en håndterminal, en printer, en monitor eller et andet af vores produkter gået i stykker, sender vi dig omgående et nyt. På den måde er du er oppe og køre igen efter få timer eller senest dagen efter – alt afhængigt af den aftale, vi har lavet.

Hvis du har brug for at være kørende 24/7, har vi også særlige aftaler, der dækker dette. Det vil sige, at vi til enhver tid kan tilpasse aftalen, så den passer lige præcis til dit behov.

Uanset om det er stregkodescannere, labelprintere, kortprintere eller håndterminaler kan vi tilbyde en ”sikring af driften” aftale.

Dine fordele ved at samarbejde med os

·       Levering af hardware nemt og hurtigt.

·       Indgåelse af serviceaftaler.

·       Omfattende teknisk support.

·       Programmering og udarbejdelse af løsninger til dit behov.

Når du bruger os som din leverandør, behøver du kun købe ind ét sted. Innovation og kundetilfredshed er nøglen til vores succes, og vi påtager os gerne nye udfordringer.

Kontakt os for mere information på
info@captureit.dk eller
telefon +45 70 222 118