Capture IT A/S        +45 70 222 118     info@captureit.dk

Om Capture IT A/S

Capture IT A/S leverer løsninger indenfor datafangst, hvilket vil sige vi flytter data fra A til B. Det kan være en ren software løsning, det kan være en kombineret software og hardware løsning, men det kan også være en ren hardware løsning. Oftest er det en kombination med software og så fysiske produkter som RFID, stregkodescannere, håndterminaler, printere eller ID- kortprintere.

Vi har både in-house salg, programmering og servicering. Vi kan derfor tilbyde både stand alone løsninger, men også løsninger der er fuldt integrerede i et eksisterende ERP system. Se vores casestories for flere oplysninger eksisterende løsninger.

I forhold til hardware, har vi valgt kun at forhandle de absolut stærkeste produkter på markedet, hvor vi ved, at kvaliteten er helt i top. Som kunde hos os skal du derfor forvente, at vi altid leverer det mest optimale produkt og den bedste service – hver gang.

Få én samlet løsning hos Capture IT A/S

Vi løfter alle typer opgaver inden for datafangst. Uanset om det er stregkoder, ID-kort, RFID eller andet, så kan vi levere den løsning, du efterspørger.

Det betyder, at du både kan købe en enkelt stregkodescanner, hvis det er det, du står og har brug for lige nu. Eller du kan vælge at få et samlet system leveret komplet med hardware, software, samt efterfølgende service og support.

Vi servicerer selv vores produkter og står inde for, at vores produkter holder det, vi lover. Har du brug for det, kan vi også tilbyde dig on-site service på alle vores løsninger.

Vil du vide mere om Capture IT A/S, eller har du behov for information om vores produkter og services, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 70 222 118 eller sende os en mail til info@captureit.dk