Capture IT A/S        +45 70 222 118     info@captureit.dk

Introduktion til Rackbeat

rackbeat_dashboard

Rackbeat

Hvad er Rackbeat

Rackbeat er et lagerstyringssystem. Der gør det nemt og intuitivt at arbejde med lagerstyring online.

Rackbeat har deres eget webbaseret system, hvor man nemt kan holde rede på kunder, salgs- og indkøbsordre.

Vi har i flere år arbejdet med integration mellem Rackbeat og forskellige håndterminaler. Det har resulteret i et omfattende system som på mange områder udvidder Rackbeats eksisterende funktionalitet, samt understøtter alle væsentlige funktioner.

Capture ITs Rackbeat integration er meget flexibel og kan i de fleste tilfælde indstilles til at dække netop jeres behov. Er der ting I ønsker virker anderledes så kan vi ofte løse det for et ganske beskedent beløb.

Fra appen kan man bl.a. udskrive etiketter direkte til en labelprinter. Der er integreret en del etiketter i standard løsningen, men har jeres virksomhed brug for andre formater kan vi også det. Se iøvrigt under anbefalet hardware hvad vi mener fungerer rigtigt godt sammen med Rackbeat. Og besøg hvors shop side for at se vores udvalg af etiketter og printere.  

Capture ITs Rackbeat integration er ikke licensstyret, når du har købt løsningen (se mere under anbefalet hardware) så er den din. Opstår der problemer undervejs er vi bare et telefonopkald væk, eller en email. Se også under Support sektionen.

Hardware

Capture IT har det nødvendige hardware og den nødvendige ekspertise, både vedr. labelprintere, stregkoder og scannere. Du er velkommen til at spørge om alt, jo bedre vi forstår dit lagerflow, jo bedre hjælp kan vi yde dig. 

Anbefalet Hardware

Håndterminaler:
Urovo DT50S
Urovo RT40

Tilbehør til Urovo DT50S:
Cradle
Pistolgreb

Labelprinter:
GoDEX RT833i

Ikke 2 forretninger er ens

Selv indenfor en kæde af forretninger kan der være forskelle i den måde man mest effektivt kommer til den samme løsning. Capture IT har mulighed for at tilpasse løsningen, så den passer som hånd i handske til jeres måde at arbejde.

For at komme igang

Du skal have en Rackbeat adgang

Du skal være oprettet ved Rackbeat. Det kan du gøre via deres hjemmeside. De tilbyder en gratis test konto, så du lige har en mulighed for at se om det er den rette løsning for dig. Vi vil dog sige at har du et lager af almindelig størrelse, så er Rackbeat et rigtigt godt system.

Når du har testet Rackbeat

Efter at du har testet Rackbeat, forsøgt forskellige måder at registrere dit varelager, lavet test indkøb og test salg. Er du klar til at starte op for alvor. Det er vigtigt at du har tænkt igennem hvordan dit arbejd flow fungerer. Det tager længere tid, men sparer tid i sidste ende at gøre det rigtigt fra start.

Hvilken hardware har du behov for

Vi anbefaler at du har en labelprinter til at udskrive dine labes, som du kan mærke både lokationer og varer numre med. Og vi anbefaler en håndscanner som kan afvikle Rackbeat programmet fra Capture IT ApS. Du kan se screenshots under Support.

Ring til en ven

Under tiden med at vælge hardware kan det være rart at have en sparringspartner, vi sidder klar til at besvare generelle spørgsmål om Rackbeat. Vi er ikke eksperter i Rackbeats backend, men naturligvis ved vi meget om hvordan det fungerer.

Men vi har stor erfaring i brug af Rackbeat løsningen til scannere, og derfor kan vi svare på alle spørgsmål du har, og vi kan være behjælpelige med at søge alternative måder at løse det samme problem. I mange tilfælde har vi været igennem processen med andre.

After sale

Det er vores mål at arbejde sammen med jer, som jeres løsningspartner. Vi følger selv op efter en tid, hvis vi ikke har hørt fra dig, ofte er intet nyt godt nyt, men vi kan godt lide godt nyt også 🙂

Har du spørgsmål, eller ting du ønsker at lige vende med nogen der har forstand på jeres løsning, så er vi altid klar til at tage telefonen. Hos os bliver ingen efterladt “hængende”

Kontakt os vedr. Rackbeat integration

Email

Tlf:

+45 70 222 118