Capture IT A/S        +45 70 222 118     info@captureit.dk

Stregkodescannere

Der findes mange forskellige scannere, som hver især kan være rettet mod specifikke opgaver. 

Det er derfor nødvendigt at finde ud af, hvad ens behov er, så man kan dække det bedst muligt.

Man kan få traditionelle stregkodescannere med kabel, trådløse stregkodescannere eller stregkodescannere med Bluetooth.

Stregkodescannere med kabel er de mere traditionelle af slagsen, men anvendes stadig i rigtig mange butikker, supermarkeder og lign. Dette skyldes primært, at denne type af stregkodescannere er velegnet til arbejde,  hvor man sidder stille f.eks. i forbindelse med kasseapparater.

De trådløse stregkodescannere egner dig til flere forskellige typer opgaver. Både til arbejde ved kasseapparat, men også til lagerarbejde, hvor trådløse stregkodescannere er yderst anvendelige, da medarbejderne kan have behov for at bevæge sig rundt med den.

Stregkodescannere fås også med Bluetooth. Fordelen ved disse er, at man kan koble dem til smartphones, der kører på Android eller IOS. Her er der mulighed for at gemme dataene direkte på mobilen eller koble dem til computere, der kører på Windows og Mac. En anden fordel ved disse er, at man kan gemme selve dataene på stregkodescanneren. 

Vi har også stregkodescannere egnet til industrielle miljøer. Disse er mere robuste end de traditionelle stregkodescannere og selvom de koster lidt mere, er de i disse miljøer ofte billigere set over en 3 års periode.

Vi rådgiver gerne med hensyn til hvilken scanner man skal vælge til en given opgave.