Capture IT A/S        +45 70 222 118     info@captureit.dk

Etiketprintere, etiketter og farvebånd

Hos Capture IT har vi etiketprintere i alle størrelser: Mobile printere, desktop printere, mid range printere, high end printere, industriprintere og farveprintere. Du kan få dem med USB-tilslutning, Bluetooth og/eller WLAN.

Thermo eller transfer? 

Thermo printere printer på varmefølsomme etiketter, og du kan bruge dem der, hvor etiketten skal have en kort holdbarhed. Det kan være til fragtetiketter eller til fødevarer, der skal sælges inden for kort tid.

RFID tags

RFID tags bliver efterhånden brugt flere og flere steder, fordi der ofte er behov for at kunne kombinere denne tag med en label, hvor du kan skrive en tekst. Afhængig af opgaven kan du vælge en industriprinter eller en mindre printer. Denne printer udskriver så en label, samtidig med at den indkoder RFID tag’en.

Automatisk verificering af stregkoder 

Hvis printhovedet på din printer er gået i stykker, kan det betyde, at stregkoden ikke længere bliver printet korrekt, og det dermed ikke længere er muligt at læse stregkoden med en stregkodescanner. Det kan have store konsekvenser, hvis du f.eks. sælger en vare til supermarkeder, som så ikke kan læse stregkoden ved kassen. Derfor tilbyder vi løsninger, der kan verificere stregkoden, når den bliver printet.

Farveprintere

Ofte bliver etiketten kun udskrevet i én farve, typisk sort. Vi har dog også farvebånd i andre farver. Har du behov for at få flere farver på etiketten, kan vi enten fortrykke etiketten, eller du kan vælge en farveprinter som løsning. 

Farveprintere fungerer på en anden måde end traditionelle labelprintere. De printer oftest med inkjet, hvilket stiller andre krav til etiketten, end hvis du printer med en traditionel labelprinter.

Det er dog et område, der er i konstant udvikling, og printerne bliver hele tiden bedre og bedre. 

Etiketter og farvebånd

Du kan få mange slags etiketter til forskellige opgaver: Thermoetiketter, transfer etiketter, etiketter til produktion, til laboratorier, UL-godkendte etiketter, fortrykte etiketter, etiketter til dæk, etiketter med ekstra kraftig klæber til beton osv. osv. 

Mange af disse etiketter bruger farvebånd, og afhængigt af overfladen på etiketten skal du enten vælge voksfarvebånd, voks-/resinfarvebånd eller resinfarvebånd. De fås oftest i sort farve, men du kan også få dem f.eks. hvid, blå og rød.

Uanset opgaven så har vi udstyret og ekspertisen, der kan løse det. Vi er altid klar til at rådgive dig, så du får lige det produkt, der passer til dit behov.

Kontakt os for mere information på 70 222 118 eller info@captureit.dk.